The fixing company voor de toekomst

Financieel Administratief Medewerker (32-38 uur)

Klaar met je studie, of al even aan de slag en zin om te starten in een uitdagende financieel administratieve functie? Wil jij een afwisselende baan, waar het allemaal om de cijfers, punten en komma’s draait? Ben jij enthousiast en punctueel, dan zoeken wij jou. Samen met je collega houden jullie de organisatie draaiende op het gebied van financiële administratie.

Wat ga je bij ons doen?

Als financieel administratief medewerker ben je samen met je collega verantwoordelijk voor: het debiteurenbeheer, de crediteurenadministratie en facturering, het opstellen van BTW-aangiftes, controle van grootboek, boekingen en het aanmaken van journaalposten. Daarnaast verzorg je de nodige rapportages, waaronder de kwartaalrapportages. Verder kijk je met een kritisch oog naar de werkprocessen en brengt waar mogelijk verbeteringen aan. Kortom, een uitdagende functie in een enthousiast team met volop ruimte voor eigen initiatief.

Wat is jouw profiel? 

MBO+ werk- en denkniveau met een opleiding richting Bedrijfsadministratie/Finance. Je bent nauwkeurig, initiatiefrijk, hands on, behoudt het overzicht en je werkt graag samen. Je hebt goede Excel en MS Office kennis. Goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift. Kennis van SAP is een pré. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Pijnacker. Deze functie is voor minimaal 32 uur per week. De uren kunnen we in overleg bepalen.

Wij bieden:

  • Een informele werkomgeving, waarbij je samenwerkt met enthousiaste en ambitieuze collega’s in een no-nonse cultuur;
  • Marktconform salaris, arbeidsvoorwaarden en snel kans op vaste aanstelling;
  • 25 vakantiedagen;
  • Een goed te bereiken locatie, zowel met het OV, fiets als de auto;
  • Mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie.

Interesse in deze functie? Stuur je CV met motivatie naar Annemarie Dalsem: adalsem@pdg.nl , zodat we snel een afspraak kunnen maken.

Kalibratie & Service
Peco Douwes Group is een geautoriseerd Service- & Kalibratiecentrum van Alkitronic. Dit betekent efficiency en continuïteit voor u als klant. Het kalibreren van Torque gereedschap met de daaraan verbonden jaarlijkse onderhoudsbeurt verzorgen we voor u in huis.
Lees meer